Contact

office-620822_1920.jpg

Het liefst besteden we onze tijd aan het behandelen van onze patiënten. Daardoor kunnen we vooral ’s middags niet altijd de telefoon opnemen. Geen zorgen, je bereikt ons gemakkelijk op een van de volgende manieren:

1. WhatsApp

Dit is het makkelijkst: stuur ons een appje op telefoonnummer 06-82525400 en we reageren zodra we kunnen. 

Stuur nu een appje

2. Bellen

Wil je toch liever bellen? Dat kan via 030-2718029. Van maandag t/m donderdag tot 12.00 uur zijn we het best bereikbaar. Nemen we niet op? Laat dan een bericht achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

3. Zelf online een afspraak inplannen

Dit werkt het snelst: klik op de button voor een online afspraak.

Voor vervolgafspraken en intakes voor andere specialisaties zoals bekkentherapie, psychosomatische fysiotherapie en oedeemtherapie is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen in onze online agenda.

Plan online je eerste afspraak in

Zie je in de online agenda geen geschikt moment? Stuur ons een appje

Persoonsgegevens en Privacy

Als zorginstelling doen wij er alles aan om jouw privacy te waarborgen. Dat betekent dat we zorgvuldig omgaan met jouw gegevens. Ons systeem voor online afspraken en het afnemen van vragenlijsten is dan ook een beveiligd portaal. Voor het maken van de eerste afspraak vragen we je jouw burgerservicenummer (bsn), geboortedatum, geslacht, telefoonnummer, emailadres en adres met ons te delen. Met deze gegevens doen wij een verzekeringscheck. Ook vragen we naar je klacht en algemene gezondheid. Met deze informatie maken we jouw persoonlijke medische dossier aan, dat we gebruiken voor de behandeling. Ook kunnen we verslag uitbrengen aan je huisarts (als je dat wil). Deel je liever geen persoonsgegevens met ons? Geef dit gerust aan. Niks is verplicht. 

Meer lezen over hoe wij omgaan met jouw vertrouwelijke gegevens? 

Meer info

Praktische informatie