Handtherapie: zo wordt je geholpen!

duimspalk fiets.webp

Fysiotherapie voor de hand en pols


Scrollen op je telefoon of laptop, de was ophangen, een potje opendraaien: je hand en pols gebruik je de hele dag door. Ineens kom je er achter dat een hand blessure behoorlijk beperkend is. Daarom bestaat er zoiets als handtherapie. Met handtherapie tref je een gespecialiseerd fysiotherapeut die je helpt met de meest effectieve behandeling naar herstel. 
 

Hoe wordt je geholpen?
 

Voor de behandeling van hand en polsletsels wordt je gezien door onze handtherapeut. Er zijn verschillende behandelopties mogelijk. Fysiotherapie bestaande uit een op maat gemaakte spalk, (veel) oefenen of injectie voldoende. Indien aanvullend onderzoek nodig is, zal dat vaak middels echo of wordt je doorverwezen naar een handchirurg.


Wanneer mogelijk proberen we naast afspraken op de praktijk ook op afstand te werken. We maken daarbij gebruik van online oefeningen. Soms krijg je oefenmateriaal van ons in bruikleen of helpt het om dit aan te schaffen, zodat je thuis kunt oefenen. En, daar waar mogelijk, is er de beschikbaarheid over beeldbellen.
 

 

Wanneer mogelijk proberen we naast afspraken op de praktijk ook online te werken. We maken gebruik van online oefeningen. Soms krijg je oefenmateriaal van ons in bruikleen of schaf je zelf wat aan zodat in de mogelijkheid bent thuis te oefenen. Sommige controle afspraken voor handletsels kunnen ook online via beeldbellen.

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak